ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜ. 2020-2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΕΙΜ. ΕΞ. 2020-2021

Οι εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-2021 θα διεξαχθούν διαδικτυακά από 18 Ιανουαρίου 2021 έως 12 Φεβρουαρίου 2021.

Οι φοιτητές επί πτυχίω (όσοι έχουν συμπληρώσει 8 εξάμηνα σπουδών) δικαιούνται να εξετασθούν και σε μαθήματα εαρινών εξαμήνων. Όσοι φοιτητές επί πτυχίω επιθυμούν να εξετασθούν σε μαθήματα εαρινών εξαμήνων, θα πρέπει να έχουν αποστείλει σχετικό ηλ. μήνυμα στον αντίστοιχο καθηγητή. Τις ηλ. διευθύνσεις των καθηγητών βρίσκετε στην αρχική σελίδα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΕΛΗ Δ.Π. ή ΛΟΙΠΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά για τυχόν αλαγές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι Φοιτήριες και οι Φοιτητές παρελθόντων ετών που οφείλουν μαθήματα στο γνωστικό αντικείμενο που διδάσκει ο κ. Αθανάσος Καψάλης μπορούν να συνεδθούν στς στις 25 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο ακόλουθο σύνδεσμο:

https://conference.aeaa.gr/b/tw4-wqw-gwc

Το μάθημα εαρινου εξαμήνου του ΠΙΣ, “Αρχές διαχείρισης εκκλησιαστικών κειμηλίων” θα εξεταστεί ηλεκτρονικά στη διευθυνση  https://conference.aeaa.gr/b/7gq-zv9-9ge

Το μάθημα Στοιχεία βιολογίας και αρχές βιοδιαβρωσης με την κα Κούκη δεν θα εξεταστεί 2 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το Πρόγραμμα, αλλά θα εξετασθεί (προφορικά) την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 ίδια ώρα.

Το μάθημα της ΜΝΗΜΕΙΑΚΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ στις 05/02/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00-19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΝΗΜΕΙΑΚΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ

Οι τελικές εξετάσεις εξαμήνου στο μάθημα θα δοθούν μέσω του eclass, για αυτό και θα πρέπει οι συμμετέχουσες/οντες φοιτήτριες και φοιτητές να έχουν κάνει από πριν εγγραφή στο μάθημα με τους προσωπικούς τους κωδικούς.  

Την ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων και 10 λεπτά πριν την έναρξη αυτών, οι φοιτήτριες/τες θα πρέπει να συνδεθούν στο Big Blue Button και στην εξής διεύθυνση ( https://conference.aeaa.gr/b/yua-dc2-uqc) με ανοικτές κάμερες και μικρόφωνα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να συνδεθούν και στο eclass με σκοπό να συμμετάσχουν στην εξέταση εξαμήνου. Η εξέταση θα είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς επίσης θα πρέπει να απαντηθεί και να υποβληθεί σε συγκεκριμένο χρόνο (πριν τη λήξη της).

Για την όλη διαδικασία έχει ήδη αναρτηθεί Test προσομοίωσης στο eclass όπου οι φοιτήτριες/τητές μπορούν να απαντήσουν.

Η ύλη του μαθήματος έχει αναρτηθεί ήδη στο eclass και στο μενού έγγραφα.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ απευθυνθείτε μέσω μηνύματος στο eclass ή email ή τηλεφώνου στο διδάσκοντα.

Προσοχή για την εξέταση απαιτείται: σύνδεση στο διαδίκτυο, υπολογιστής ή laptop, μικρόφωνο και κάμερα. Ο  υπολογιστής ή το laptop καλό είναι να είναι συνδεδεμένος ενσύρματα και όχι ασύρματα (wifi) για την αποφυγή πιθανών αποσυνδέσεων ή άλλων προβλημάτων επικοινωνίας υπολογιστή και διαδικτύου. Η περίπτωση χρήσης tablet δεν προτείνεται, όμως σε περίπτωση ανάγκης θα πρέπει η εξεταζόμενη ή ο εξεταζόμενος, να είναι ικανή-ικανός να χρησιμοποιεί το «πληκτρολόγιο» του με σχετική ευκολία. Η χρήση «έξυπνου κινητού» (smartphone) δεν προτείνεται.

Επόμενες Εκδηλώσεις

el