Επιμορφωτικός Κύκλος της ΑΕΑΑ: Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 «Ποιμαντική των νοσούντων»

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα τελεσθεί στη Σχολή θεία Λειτουργία, ώρες 08:00-10:30.

Θα ακολουθήσει ΔΙΑΛΕΞΗ στο πλαίσιο του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ της ΑΕΑΑ, ώρα 11:00.

Ομιλητής: π. Σταύρος Κοφινάς, συντονιστής του «Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ποιμαντική διακονία στον χώρο της υγείας», Δρ. Κλινικής Ψυχοθεραπείας και Ποιμαντικής Ψυχιατρικής Μέριμνας.

Θέμα: «Ποιμαντική των νοσούντων».

Προσέγγιση ενός δύσβατου πεδίου, όπου δοκιμάζονται ανθρώπινες αντοχές, ελπίδες και απώλειες, αλλά και η ετοιμότητα για ουσιαστική παρουσία της Εκκλησίας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Πέραν των φοιτητών και φοιτητριών της ΑΕΑΑ, οι συναντήσεις του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο κι ενδιαφερόμενη. Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

Οι διαλέξεις / συζητήσεις του «Επιμορφωτικού  Κύκλου» μεταδίδονται ζωντανά (live streaming) μέσω του καναλιού της ΑΕΑΑ στο youtube.  Όσοι και όσες επιθυμούν να παρακολουθούν μπορούν να συνδεθούν στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/channel/UCFX5ff5j5lYEaUYet_YkaaQ/featured

Προκειμένου να καταγράφονται οι παρακολουθούντες οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, οφείλουν να στείλουν δύο email στην ΑΕΑΑ (στο course@aeaa.gr): ένα κατά την έναρξη γράφοντας «ΕΝΑΡΞΗ, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου ΑΕΑΑ», και ένα στην λήξη της εκδήλωσης, γράφοντας «ΛΗΞΗ, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου ΑΕΑΑ».

Παράδειγμα: «ΕΝΑΡΞΗ, ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΑΕΑΑ», και: «ΛΗΞΗ,  ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΑΕΑΑ».

Όσοι δεν είναι φοιτητές, ακολουθούν την παραπάνω διαδικασία χωρίς να αναγράφουν ΑΜ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Για να μετρήσουν ως παρουσία (και ως δικαίωμα σε βεβαίωση παρακολούθησης), οι παραπάνω διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν μέχρι και 5 λεπτά από την έναρξη και μέχρι 5 λεπτά από την λήξη της εκδήλωσης. E-mails σε άλλες χρονικές στιγμές δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Επαναλαμβάνεται ότι η διαδικτυακή παρακολούθηση δεν μετρά ως παρουσία για τους φοιτητές της ΑΕΑ Αθήνας, οι οποίοι, όπως έχει διευκρινιστεί, οφείλουν φυσική παρουσία.

[ Ο ζωγραφικός πίνακας της ανάρτησης, από το https://www.artmajeur.com/blunderbore/en/artworks/4131562/the-hospital-at-4-am ].

Επόμενες Εκδηλώσεις

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο