Φοιτητές της Α.Ε.Α.Α. στο Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 ομάδα φοιτητών της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθήνας που παρακολουθούν το επιλεγόμενο μάθημα του 2ου εξαμήνου «Τοπική Εκκλησιαστική Ιστορία-Θρησκευτικός τουρισμός Ιερών Μονών και Μητροπόλεων», με διδάσκουσα την Δρα Χριστίνα Κολοβού, Ε.ΔΙ.Π. στην Α.Ε.Α.Α., είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Εκεί ο Γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Κατραμάδος μαζί με τα Μέλη του Συνοδικού Γραφείου κ. Θεόδωρο Πιτταρά, κ. Πολύκαρπο Ευσταθίου και τον οικονομολόγο κ. Ανδρέα Αθανασίου δέχθηκαν τους φοιτητές και τους ενημέρωσαν αναλυτικά για τις έως τώρα δράσεις του Συνοδικού Γραφείου καθώς και για τις αρχές και τους πνευματικούς πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το έργο της προβολής και της προώθησης των Προσκυνηματικών περιηγήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στην συνάντηση ήταν και σπουδαστές από τη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (πρώην Δημόσιου Ι.Ε.Κ.) Χαλανδρίου με ειδικότητα «Ειδικός Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών περιηγήσεων», οι οποίοι εξέφρασαν και το ενδιαφέρον τους για τις σπουδές στην Α.Ε.Α.Α.

Στη συζήτηση που ακολούθησε εξετάστηκαν οι δυνατότητες εποικοδομητικής  συνεργασίας καθώς και θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης των πτυχιούχων. Με το πέρας της επίσκεψης όλοι οι φοιτητές έλαβαν ένα νηστίσιμο κέρασμα και έντυπα ενημερωτικού και πληροφοριακού υλικού.

Επόμενες Εκδηλώσεις

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο