Application Forms/Reception

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας, στις Δημόσιες υπηρεσίες η εξυπηρέτηση του κοινού πρέπει να γίνεται εξ’ αποστάσεως και μόνο για επείγοντα κατόπιν ραντεβού.

Για την προσέλευση του κοινού στην σχολή είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών πριν την προσέλευση.

Επίσης είναι απαραίτητη η δήλωση των στοιχείων σας στην πλατφόρμα edupass (https://edupass.gov.gr/)

Ως εκ τούτου, παρακαλείσθε να απευθύνετε τα αιτήματά σας προς τη Γραμματεία μέσω κυρίως ηλ. μηνυμάτων (info.foit@aeaa.gr, info@aeaa.gr) .

H Γραμματεία εξυπηρετεί τους φοιτητές και το κοινό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, ώρες  10:00-12:00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν σε αρχεία Click Here έντυπα αιτήσεων και δηλώσεων και να τα καταθέσουν συμπληρωμένα στη Γραμματεία.

Αν δεν έχετε το Πρόγραμμα acrobat reader, που απαιτείται για το άνοιγμα των αρχείων pdf, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://get.adobe.com/reader/

Έντυπα Αιτήσεων

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν συμπληρωμένες με ηλ. μήνυμα ή φαξ (2016204714).Emails Γραμματείας: Για φοιτητικά θέματα (αιτήσεις, βεβαιώσεις, θέματα βαθμολογίας, μαθημάτων κ.λ.π.): info.foit@aeaa.gr  Για θέματα διοικητικά (φορείς, ΥΠΠΕΘ κ.λ.π.):  info@aeaa.gr

Περισσότερα

en_GB
Skip to content