Δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2021-2022 των φοιτητών γίνονται ηλεκτρονικά: από 1/3/2022 έως 15/3/2022

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021-2022

Δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2021-2022 των φοιτητών γίνονται ηλεκτρονικά: από 1/3/2022 έως 15/3/2022.

Δείτε: Φοιτητικά, Δηλώσεις μαθημάτων/ηλεκτρονική υπηρεσία για φοιτητές, ακολουθείστε τους συνδέσμους, ζητούνται οι κωδικοί Ε-ΓΝΩΜΟΝΑ (Εισαγωγή κωδικών, έναρξη, επιλογή έτους και εξαμήνου, Επεξεργασία. Βλέπετε τα εξάμηνα του τρέχοντος έτους, ξανα κλικ Επεξεργασία, επιλέγετε μαθήματα με το + και αποθηκεύετε).

Επισημαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες της προθεσμίας υπερφορτώνεται το σύστημα και προκύπτουν προβλήματα, γι’ αυτό συστήνεται να υποβληθούν οι δηλώσεις έγκαιρα.

Παράλληλα, πρέπει οπωσδήποτε να γίνει και εγγραφή στα αντίστοιχα μαθήματα στο Ε-CLASS.

Παρουσίες θα σημειώνονται κανονικά από την έναρξη των μαθημάτων (28/2/2022).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι η υποχρεωτική δήλωση των μαθημάτων στα οποία προτίθεται να εξετασθεί κάθε φοιτητής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η δήλωση (και αντίστοιχα η παραλαβή συγγραμμάτων) μαθημάτων μεγαλύτερου εξαμήνου από αυτό που φοιτά ο φοιτητής. Σε  τέτοια περίπτωση μπλοκάρεται αυτόματα από τον ΕΥΔΟΞΟ ο λογαριασμός του φοιτητή.

Όσοι φοιτητές έχουν ήδη δηλώσει μαθήματα μεταγενέστερων εξαμήνων, παρακαλούνται να προβούν σε διόρθωση, όσο ακόμα είναι ενεργή η προθεσμία.

Τα οφειλόμενα μαθήματα, για να έχει δικαίωμα ο φοιτ. να τα εξετασθεί, πρέπει να τα ξαναδηλώσει στο τρέχον εξάμηνο.

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ.

ΠΙΣ: Από τους φοιτητές Β΄εξαμήνου δηλώνονται μέχρι 10 από τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης των φοιτητών  και μέχρι 15 επιλέγομενα. Από τους φοιτητές Δ΄, ΣΤ΄, Η΄ εξαμήνου και επί πτυχίω μέχρι 15 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα).

Πρ. Εξομοίωσης: Δηλώνονται όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα εαρινού εξαμήνου και μέχρι 12 επιλεγόμενα και πτυχιακή εργασία για αποφοίτους ΑΕΣ πριν το 2001.

Φοιτητές από Κατατακτήριες απόφοιτοι ΑΕΙ: μέχρι 20 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα (τα επιπλέον μαθήματα τα δηλώνετε εγγράφως στη Γραμματεία).

ΠΔΕΚ: Από τους φοιτητές Β΄εξαμήνου δηλώνονται μέχρι 10 από τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης των φοιτητών  και μέχρι 15 επιλεγόμενα. Από τους φοιτητές Δ΄, ΣΤ΄, Η΄ εξαμήνου και επί πτυχίω μέχρι 15 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα).

Upcoming Events

en_GB
Skip to content