ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ 2021

Ορκωμοσία Δεκεμβρίου 2021

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας πραγματοποιήθηκε διά ζώσης η ορκωμοσία του Δεκεμβρίου 2021. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος Γεώργιος.

Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε στην σελίδα της Ακαδημίας στο Facebook:

AEAA

 

 

 

 

Ορκωμοσία Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου 2021

Η ορκωμοσία θα τελεσθεί την Δευτέρα 20  Δεκεμβρίου 2021 ώρα 11:00.

Οι απόφοιτοι που ορκίζονται καλούνται στις 20 Δεκεμβρίου να προσέλθουν στην Γραμματεία της Ακαδημίας, στις 10:30 για να παραλάβουν τις βεβαιώσεις τους.

Η είσοδος στον χώρο των σπουδαστών/φοιτητών και επισκεπτών πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού , είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή Rapid test), που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας. Κατ΄ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής.  Τα άτομα τα οποία ενδεχομένως να συνοδεύουν τους ορκιζόμενους δεν μπορεί να είναι περισσότερα από δύο (2) για κάθε φοιτητή/τρια.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Αιτήσεις για Ορκωμοσία

Οι φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους κατά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 καλούνται να υποβάλουν αίτηση (ηλεκτρονικά με εμέιλ στο: info.foit@aeaa.gr) για να ορκισθούν και να λάβουν πτυχίο.

Προθεσμία αιτήσεων: 10-26 Νοεμβρίου 2021.

Βρείτε την αίτηση (Γραμματεία, έντυπα/αιτήσεις/περισσότερα) εδώ: https://www.aeaa.gr/full_product.php?prod_id=23&page=0

19 Ιουλίου ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ αποφοίτων Ιουνίου

Αιτήσεις για αποφοίτηση – ορκωμοσία γίνονται δεκτές με εμέιλ στη Γραμματεία (info.foit@aeaa.gr) ως τις 10 Ιουλίου 2021. Η ορκωμοσία θα τελεστεί διαδικτυακά στις 19 Ιουλίου 2021 ώρα 10:00. Βρείτε την ΑΊΤΗΣΗ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.aeaa.gr/full_product.php?prod_id=23&page=0

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ (ΟΛΩΝ) : https://conference.aeaa.gr/b/k6p-etv-4gk

Ορκωμοσία αποφοίτων Σεπτεμβρίου 2020 στις 11 Φεβρουαρίου 2021

Η Ορκωμοσία των αποφοίτων της εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2020 θα τελεσθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 ώρα 11:00 (ΠΔΕΚ) και 11:20 (ΠΙΣ) διαδικτυακά.

Σύνδεσμος για τη σύνδεση αποφοίτων ΠΙΣ και Εξομοίωσης ώρα 11:20:

https://conference.aeaa.gr/b/k6p-etv-4gk

Σύνδεσμος για τη σύνδεση αποφοίτων ΠΔΕΚ ώρα 11:00:

https://conference.aeaa.gr/b/4v9-dtd-6gr

 

Όσοι ορκισθούν, παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στο info.foit@aeaa.gr για να δηλώσουν πώς επιθυμούν να παραλάβουν το πτυχίο και τις βεβαιώσεις τους, δηλ. είτε να τους αποσταλεί με ταχυμεταφορέα με χρέωση παραλήπτη (να αναγραφούν ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση παραλήπτη) είτε να τα παραλάβουν από τη σχολή με συγκεριμένο ραντεβού που θα κανονισθεί.

 

Upcoming Events

en_GB
Skip to content