ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης: κα Μαρία Μπούρμπουλη. Email επικοινωνίας: vivliothiki@aeaa.gr

Για να δείτε το αρχείο xls με τα βιβλία που περιλαμβάνονται στην Βιβλιοθήκη της ΑΕΑΑ κάνετε κλικ 

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή προς κα. Ευαγγελία Μαρίνα Τσίλαγα

Η Βιβλιοθήκη της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών ευχαριστεί θερμά την κυρία Ευαγγελία Μαρίνα Τσίλαγα, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, τ. Πρόεδρο Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, για την δωρεά 100 τίτλων βιβλίων και εγκυκλοπαιδειών συνόλου 303 αντιτύπων στην Βιβλιοθήκη μας, στη μνήμη του συζύγου της, Κωνσταντίνου Λίβα Αρχιτέκτονα – Ναοδόμου, Εικαστικού, συγγραφέα. Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Λίβας με αρχιτεκτονικό έργο αναγνωρισμένο σε διεθνές επίπεδο, λάτρεψε την Βυζαντινή αρχιτεκτονική και άφησε έργο εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής με 10 εμβληματικούς Ναούς, Επισκοπικά Μέγαρα, Ι. Μονές, ανά την επικράτεια σε πολλές γνωστές Μητροπόλεις

Η προσφορά αυτή μας τιμάει ιδιαίτερα και συμβάλλει στην προσπάθεια εμπλουτισμού της Βιβλιοθήκης μας, με πολύτιμους τίτλους.

 

 

 

 

Η Βιβλιοθήκη από 16 Ιουνίου 2021 θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή ώρες 10:00-13:00.

Εάν κάποιος έχει ανάγη για δανεισμό βιβλίων εκτός του παραπάνω ωραρίου, παρακαλείται να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (vivliothiki@aeaa.gr) για να κανονισθεί ατομικό ραντεβού.

 
6 Νοεμβρίου Λειτουργία Βιβλιοθήκης

Η λειτουργία της Βιβλιοθήκης αναστέλλεται, σύμφωνα με την Εγκύκλιο περί πανδημίας. Εάν κάποιος έχει ανάγκη για δανεισμό βιβλίων, παρακαλείται να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (vivliothiki@aeaa.gr) για να κανονισθεί ατομικό ραντεβού.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο