Επιμορφωτικός Κύκλος ΑΕΑΑ, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

 

«Σιωπή».

Προβολή ταινίας και συζήτηση

|

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023,  στο πλαίσιο του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΑΑ, ώρα έναρξης 09:00, θα προβληθεί κινηματογραφική ταινία και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ταινία: «Σιωπή» («Silence»), σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Σχολιαστής: Κωνσταντίνος Μπλάθρας, θεολόγος και κριτικός κινηματογράφου.

Η συγκλονιστική «Σιωπή», βασισμένη στην πραγματική ιστορία, αφορά ανελέητους διωγμούς και μαρτυρικά διλήμματα στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα. Τι γίνεται όταν φαίνεται να συγκρούονται η πίστη με την αγάπη και το πείσμα με τη αυτοθυσία;

Λόγω της προβολής (από τις 09:00), δεν θα τελεστεί θεία Λειτουργία αυτή την Τετάρτη.

Πέραν των φοιτητών και φοιτητριών της ΑΕΑΑ, οι συναντήσεις του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο κι ενδιαφερόμενη. Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

H ταινία δεν θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Διαδικτυακή σύνδεση θα υπάρξει για την συζήτηση, η οποία θα ακολουθήσει, μέσω του καναλιού της ΑΕΑΑ στο youtube.  Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν μπορούν να συνδεθούν στο https://www.youtube.com/channel/UCFX5ff5j5lYEaUYet_YkaaQ/featured

Προκειμένου να καταγράφονται οι παρακολουθούντες οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, οφείλουν να στείλουν δύο email στην ΑΕΑΑ (στο course@aeaa.gr): ένα κατά την έναρξη γράφοντας «ΕΝΑΡΞΗ, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου ΑΕΑΑ», και ένα στην λήξη της εκδήλωσης, γράφοντας «ΛΗΞΗ, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου ΑΕΑΑ».

Παράδειγμα: «ΕΝΑΡΞΗ, ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΑΕΑΑ», και: «ΛΗΞΗ,  ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΑΕΑΑ».

Όσοι δεν είναι φοιτητές, ακολουθούν την παραπάνω διαδικασία χωρίς να αναγράφουν ΑΜ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Για να μετρήσουν ως παρουσία (και ως δικαίωμα σε βεβαίωση παρακολούθησης), οι παραπάνω διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν μέχρι και 5 λεπτά από την έναρξη και μέχρι 5 λεπτά από την λήξη της εκδήλωσης. E-mails σε άλλες χρονικές στιγμές δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Επαναλαμβάνεται ότι η διαδικτυακή παρακολούθηση δεν μετρά ως παρουσία για τους φοιτητές της ΑΕΑ Αθήνας, οι οποίοι, όπως έχει διευκρινιστεί, οφείλουν φυσική παρουσία.

Επόμενες Εκδηλώσεις

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο