ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/3-Δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2022-2023

Δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2022-2023 των φοιτητών γίνονται ηλεκτρονικά ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/03/2023

 

 

Δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2022-2023 των φοιτητών γίνονται ηλεκτρονικά: από 10/3/2023 έως 19/03/2023, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://students.aeaa.gr

Οδηγίες: Από το μενού επιλέγουμε Δηλώσεις -> Δηλώσεις μαθημάτων. Επιλέγουμε Επεξεργασία, επιλέγουμε τα επιθυμητά μαθήματά μας και κάνουμε κλικ στο κουμπί Δήλωση. Τέλος, επιλέγουμε το κουμπί Υποβολή στα δεξιά και εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι έγινε με επιτυχία η υποβολή μαθημάτων και η δήλωσή σας θα είναι σε αναμονή για έγκριση από τη γραμματεία.

Εγχειρίδιο για το περιβάλλον φοιτητή Universis: https://www.aeaa.gr/wp-content/uploads/2022/10/Universis-Περιβάλλον-Φοιτητή.pdf

Παράλληλα, πρέπει οπωσδήποτε να γίνει και εγγραφή στα αντίστοιχα μαθήματα στο Ε-CLASS.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η δήλωση (και αντίστοιχα η παραλαβή συγγραμμάτων) μαθημάτων μεγαλύτερου εξαμήνου από αυτό που φοιτά ο φοιτητής. Σε  τέτοια περίπτωση μπλοκάρεται αυτόματα από τον ΕΥΔΟΞΟ ο λογαριασμός του φοιτητή.

Όσοι φοιτητές έχουν ήδη δηλώσει μαθήματα μεταγενέστερων εξαμήνων, παρακαλούνται να προβούν σε διόρθωση, όσο ακόμα είναι ενεργή η προθεσμία.

Τα οφειλόμενα μαθήματα, για να έχει δικαίωμα ο φοιτητής να τα εξετασθεί, πρέπει να τα ξαναδηλώσει στο τρέχον εξάμηνο.

ΠΙΣ: Από τους φοιτητές Β΄εξαμήνου δηλώνονται μέχρι 10 από τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης των φοιτητών  και μέχρι 15 επιλεγόμενα. Από τους φοιτητές Δ΄, ΣΤ΄, Η΄ εξαμήνου και επί πτυχίω μέχρι 15 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα).

Πρ. Εξομοίωσης: Δηλώνονται όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα εαρινού εξαμήνου και μέχρι 12 επιλεγόμενα και πτυχιακή εργασία για αποφοίτους ΑΕΣ πριν το 2001.

ΠΔΕΚ: Από τους φοιτητές Β΄εξαμήνου δηλώνονται μέχρι 10 από τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης των φοιτητών  και μέχρι 15 επιλεγόμενα. Από τους φοιτητές Δ΄, ΣΤ΄, Η΄ εξαμήνου και επί πτυχίω μέχρι 15 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα).

Upcoming Events

en_GB
Skip to content