Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Eπιμορφωτικός Κύκλος ΑΕΑΑ, «Ένας ήρωας στην προκυμαία. Ο σωτήρας 300.000 ψυχών στη Σμύρνη του ’22

29 Μάρτιος 2023 @ 11:00 - 13:00

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 θα τελεσθεί στον ναό της σχολής η ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος, ώρες 08:00-10:00. Κατά την διάρκειά της θα γίνει σχολιασμός της.

 

Θα ακολουθήσει ΔΙΑΛΕΞΗ στο πλαίσιο του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΑΑ, ώρα 11:00, για μια σπουδαία και άγνωστη πτυχή της ιστορίας μας.
Ομιλητής: Νίκος Αναγνωστόπουλος, δικηγόρος και συγγραφέας.
Θέμα: «Ένας ήρωας στην προκυμαία. Ο σωτήρας 300.000 ψυχών στη Σμύρνη του ’22».
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Πέραν των φοιτητών και φοιτητριών της ΑΕΑΑ, οι συναντήσεις του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο κι ενδιαφερόμενη. Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
Οι διαλέξεις / συζητήσεις του «Επιμορφωτικού Κύκλου» θα μεταδίδονται ζωντανά (live streaming) μέσω του καναλιού της ΑΕΑΑ στο youtube. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν μπορούν να συνδεθούν στο https://www.youtube.com/channel/UCFX5ff5j5lYEaUYet_YkaaQ/featured
Προκειμένου να καταγράφονται οι παρακολουθούντες οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, οφείλουν να στείλουν δύο email στην ΑΕΑΑ (στο course@aeaa.gr): ένα κατά την έναρξη γράφοντας «ΕΝΑΡΞΗ, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου ΑΕΑΑ», και ένα στην λήξη της εκδήλωσης, γράφοντας «ΛΗΞΗ, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου ΑΕΑΑ».
Παράδειγμα: «ΕΝΑΡΞΗ, ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΑΕΑΑ», και: «ΛΗΞΗ, ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΑΕΑΑ».
Όσοι δεν είναι φοιτητές, ακολουθούν την παραπάνω διαδικασία χωρίς να αναγράφουν ΑΜ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μετρήσουν ως παρουσία (και ως δικαίωμα σε βεβαίωση παρακολούθησης), οι παραπάνω διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν μέχρι και 5 λεπτά από την έναρξη και μέχρι 5 λεπτά από την λήξη της εκδήλωσης. E-mails σε άλλες χρονικές στιγμές δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Επαναλαμβάνεται ότι η διαδικτυακή παρακολούθηση δεν μετρά ως παρουσία για τους φοιτητές της ΑΕΑ Αθήνας, οι οποίοι, όπως έχει διευκρινιστεί, οφείλουν φυσική παρουσία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Μάρτιος 2023
Ώρα:
11:00 - 13:00
el
Μετάβαση στο περιεχόμενο