Παράταση για δηλώσεις μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2022-2023 μέχρι τις 10/11/2022

ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΕΑΘ ΚΑΙ ΑΕΑΒΙ

Δηλώσεις μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2022-2023 των φοιτητών γίνονται ηλεκτρονικά: από 25/10/2022 έως 10/11/2022, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://students.aeaa.gr

Οδηγίες: Από το μενού επιλέγουμε Δηλώσεις -> Δηλώσεις μαθημάτων. Επιλέγουμε Επεξεργασία, επιλέγουμε τα επιθυμητά μαθήματά μας και κάνουμε κλικ στο κουμπί Δήλωση. Τέλος, επιλέγουμε το κουμπί Υποβολή στα δεξιά και εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι έγινε με επιτυχία η υποβολή μαθημάτων και η δήλωσή σας θα είναι σε αναμονή για έγκριση από τη γραμματεία.

Εγχειρίδιο για το περιβάλλον φοιτητή Universis: https://www.aeaa.gr/wp-content/uploads/2022/10/Universis-Περιβάλλον-Φοιτητή.pdf

Δικαίωμα να δηλωθούν μαθήματα από μεταγενέστερα της φοίτησης εξάμηνα δεν υπάρχει.

Τα οφειλόμενα μαθήματα, για να έχει δικαίωμα ο φοιτητής να τα εξετασθεί, πρέπει να τα ξαναδηλώσει στο τρέχον εξάμηνο.

 

Αριθμός δηλούμενων μαθημάτων:

ΠΙΣ: Από τους φοιτητές Α΄εξαμήνου δηλώνονται τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης των φοιτητών  και μέχρι 10 επιλεγόμενα. Από τους φοιτητές Γ΄, Ε΄ και Ζ΄ εξαμήνου και επί πτυχίω μέχρι 15 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα).

Πρ. Εξομοίωσης: Δηλώνονται όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα χειμερινού εξαμήνου και μέχρι 8 επιλεγόμενα.

Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων:

Φοιτητές Α΄εξαμήνου: δηλώνονται μέχρι 10 υποχρεωτικά μαθήματα κορμού του τρέχοντος εξαμήνου (με αστερίσκο στο Πρόγραμμα Σπουδών ΠΔΕΚ στις Ενότητες/Προγράμματα Σπουδών/ΠΔΕΚ) και μέχρι 10 επιλεγόμενα (όσα μαθήματα δεν έχουν αστερίσκο). Ο χαρακτηρισμός των μαθημάτων ως υποχρεωτικά ή επιλεγόμενα γίνεται βάση του αστερίσκου.
Φοιτητές Γ΄, Ε΄, Ζ΄ εξαμήνων: δηλώνονται μέχρι 15 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα μαθήματα.

 

Σημείωση: Αυτή τη στιγμή, η πλατφόρμα λειτουργεί μόνο για δηλώσεις μαθημάτων και όχι για βαθμολογίες. Σας γνωρίζουμε ότι για τις βαθμολογίες σας ισχύει η ΕΦΑΡΜΟΓΗ E-GNOMON.

Για τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με τη δήλωση των μαθημάτων, μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τη Γραμματεία στο info.foit@aeaa.gr .

 

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τις δηλώσεις μαθημάτων των φοιτητών από ΑΕΑΘ ΚΑΙ ΑΕΑΒΙ.

Επόμενες Εκδηλώσεις

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο