ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΗ 19/1/2023

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΗ

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 θα τελεσθεί στη Σχολή όρθρος και θεία Λειτουργία, ώρες 08:00-10:00.

Στη συνέχεια (ώρα 10:15) θα πραγματοποιηθεί η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ νέων πτυχιούχων.

Αμέσως μετά, μέσα στο πανηγυρικό κλίμα, θα ακολουθήσει ΔΙΑΛΕΞΗ στο πλαίσιο του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΑΑ, ώρα 11:00, για ένα ιδιαίτερο και σπουδαίο θέμα.

Ομιλητής: Αγαμέμνων Τσελίκας, Φιλόλογος Παλαιογράφος.

Θέμα: «Η έρευνα της παλαιογραφίας και οι προεκτάσεις της».

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Πέραν των φοιτητών και φοιτητριών της ΑΕΑΑ, οι συναντήσεις του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ είναι ανοικτές σε κάθε ενδιαφερόμενο κι ενδιαφερόμενη. Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

Οι διαλέξεις / συζητήσεις του «Επιμορφωτικού  Κύκλου» θα μεταδίδονται ζωντανά (live streaming) μέσω του καναλιού της ΑΕΑΑ στο youtube.  Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν μπορούν να συνδεθούν στο https://www.youtube.com/channel/UCFX5ff5j5lYEaUYet_YkaaQ/featured

Προκειμένου να καταγράφονται οι παρακολουθούντες οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, οφείλουν να στείλουν δύο email στην ΑΕΑΑ (στο course@aeaa.gr): ένα κατά την έναρξη γράφοντας «ΕΝΑΡΞΗ, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου ΑΕΑΑ», και ένα στην λήξη της εκδήλωσης, γράφοντας «ΛΗΞΗ, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου ΑΕΑΑ».

Παράδειγμα: «ΕΝΑΡΞΗ, ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΑΕΑΑ», και: «ΛΗΞΗ,  ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΑΕΑΑ».

Όσοι δεν είναι φοιτητές, ακολουθούν την παραπάνω διαδικασία χωρίς να αναγράφουν ΑΜ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Για να μετρήσουν ως παρουσία (και ως δικαίωμα σε βεβαίωση παρακολούθησης), οι παραπάνω διαδικασίες θα πρέπει να γίνουν μέχρι και 5 λεπτά από την έναρξη και μέχρι 5 λεπτά από την λήξη της εκδήλωσης. E-mails σε άλλες χρονικές στιγμές δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Επαναλαμβάνεται ότι η διαδικτυακή παρακολούθηση δεν μετρά ως παρουσία για τους φοιτητές της ΑΕΑ Αθήνας, οι οποίοι, όπως έχει διευκρινιστεί, οφείλουν φυσική παρουσία.

Επόμενες Εκδηλώσεις

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο