NEA Παράταση περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2022 – 2023

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο (https://eudoxus.gr/files/Nea_Paratasi_Dianomis_Earinou_2022.pdf)  θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου καταχώρισης και παράδοσης των παραγγελιών για τις βιβλιοθήκες.

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία καταχώρισης παραγγελιών για τις προμήθειες βιβλίων των βιβλιοθηκών παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023.

Για να είναι δυνατή η ολοκλήρωση μίας παραγγελίας θα πρέπει να έχει μεταβεί σε κατάσταση “Προετοιμασία για Αποστολή” το αργότερο ως την άνω προθεσμία.

Η ολοκλήρωση της παράδοσης με την καταχώριση του PIN από τους εκδότες, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://eudoxus.gr/Files/vivliothikes_paraggelies_vivliwn.pdf

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο (https://eudoxus.gr/files/Paratasi_Dianomis_Earinou_2022.pdf) θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου καταχώρισης και παράδοσης των παραγγελιών για τις βιβλιοθήκες.

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία καταχώρισης παραγγελιών για τις προμήθειες βιβλίων των βιβλιοθηκών παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.

Upcoming Events

en_GB
Skip to content