Δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2023-2024

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2023-2024

Δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2023-2024 των φοιτητών γίνονται ηλεκτρονικά: από 26/2/2024 έως 11/03/2024, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://students.aeaa.gr

Οδηγίες: Από το μενού επιλέγουμε Δηλώσεις -> Δηλώσεις μαθημάτων. Επιλέγουμε Επεξεργασία, επιλέγουμε τα επιθυμητά μαθήματά μας και κάνουμε κλικ στο κουμπί Δήλωση. Τέλος, επιλέγουμε το κουμπί Υποβολή στα δεξιά και εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι έγινε με επιτυχία η υποβολή μαθημάτων και η δήλωσή σας θα είναι σε αναμονή για έγκριση από τη γραμματεία.

Εγχειρίδιο για το περιβάλλον φοιτητή Universis: https://www.aeaa.gr/wp-content/uploads/2022/10/Universis-Περιβάλλον-Φοιτητή.pdf

Παράλληλα, πρέπει οπωσδήποτε να γίνει και εγγραφή στα αντίστοιχα μαθήματα στο Ε-CLASS.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η δήλωση (και αντίστοιχα η παραλαβή συγγραμμάτων) μαθημάτων μεγαλύτερου εξαμήνου από αυτό που φοιτά ο φοιτητής. Σε  τέτοια περίπτωση μπλοκάρεται αυτόματα από τον ΕΥΔΟΞΟ ο λογαριασμός του φοιτητή.

Όσοι φοιτητές έχουν ήδη δηλώσει μαθήματα μεταγενέστερων εξαμήνων, παρακαλούνται να προβούν σε διόρθωση, όσο ακόμα είναι ενεργή η προθεσμία.

Τα οφειλόμενα μαθήματα, για να έχει δικαίωμα ο φοιτητής να τα εξετασθεί, πρέπει να τα ξαναδηλώσει στο τρέχον εξάμηνο.

ΠΙΣ: Από τους φοιτητές Β΄ εξαμήνου δηλώνονται μέχρι 5 από τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης των φοιτητών  και μέχρι 7 επιλεγόμενα. Από τους φοιτητές Δ΄, ΣΤ΄, Η΄ εξαμήνου και επί πτυχίω μέχρι 15 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα).

Πρ. Εξομοίωσης: Δηλώνονται όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα εαρινού εξαμήνου και μέχρι 12 επιλεγόμενα και πτυχιακή εργασία για αποφοίτους ΑΕΣ πριν το 2001.

ΠΔΕΚ:  Από τους φοιτητές ΣΤ΄, Η΄ εξαμήνου και επί πτυχίω μέχρι 15 υποχρεωτικά και μέχρι 20 επιλεγόμενα.

Για τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με τη δήλωση των μαθημάτων, μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τη Γραμματεία στο info.foit@aeaa.gr .

Επόμενες Εκδηλώσεις

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο