Επιλεγόμενα κ. Κ.Χ.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Από το καθηγητή κ. Κ.Χ.Καραγκούνη ανακοινώνονται τα εξής σχετικώς με τα Επιλεγόμενά του, προς ενημέρωση των κ.κ. φοιτητών.
1. Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα Επιλεγόμενα του κ. Καραγκούνη, θα πρέπει πρώτα να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στο 6947774647, προκειμένου να διαπιστωθεί, ότι οι φοιτητές βρίσκονται σε ανάλογο επίπεδο γνώσεως της Ψαλτικής και ότι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα Επιλεγόμενα, διότι αυτά αφορούν προχωρημένους στην Ψαλτική φοιτητές (ιδίως, του Στ΄ και Η΄ εξαμήνου· του Δ΄ εξαμήνου όχι τόσο).
2. Τα μαθήματα θα διδάσκουν από κοινού ο κ. Καραγκούνης και ο κ. Μέντης. (Από μία ώρα ο καθένας. Μία ώρα Θεωρία και Πράξη και μία ώρα Άσκηση).
3. Τις εξετάσεις των συγκεκριμένων Επιλεγομένων μαθημάτων θα πραγματοποιήσει στο τέλος του εξαμήνου ο κ. Καραγκούνης.
4. Προσοχή έχουν ανακοινωθεί αλλαγές στις ώρες των Επιλεγομένων του ΣΤ΄ και Η΄ εξαμήνου. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
Ο καθηγητής εύχεται σε όλους ευλογημένο και καρποφόρο Εαρινό Εξάμηνο.
Αλλαγή ώρας των Επιλεγομένων Μαθημάτων ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤ΄ και Η´ Εξαμήνων.
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ: Ανακοινώνεται στους φοιτητές ότι άλλαξαν οι ώρες διδασκαλίας των Επιλεγομένων Μαθημάτων  ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤ΄ και Η´ Εξαμήνων του καθηγητού κ. Κ.Χ.Καραγκούνη.
– Το μάθημα ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤ΄ Εξαμήνου, αντί για Δευτέρα 17.00 – 19.00 μμ θα διδάσκεται κάθε Παρασκευή, 11.00 – 13.00 μμ, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα. Δηλαδή, σήμερα ΔΕΝ θα γίνει το μάθημα· θα γίνει την ερχομένη Παρασκευή κανονικά.
– Το μάθημα ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Η΄ Εξαμήνου, αντί για Δευτέρα 15.00 – 17.00 μμ θα διδάσκεται κάθε  Δευτέρα, 12.00 – 14.00 μμ, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα. Δηλαδή, σήμερα θα γίνει το μάθημα κανονικά, αλλά με την νέα ώρα.

Επόμενες Εκδηλώσεις

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο